Say YES to new adventures!

Laat het avontuur beginnen, wij hebben er zin in!

Letterlijk en figuurlijk zijn we tegen dit huis aangelopen. Tijdens een ochtendje hardlopen door ons mooie stadje, geniet ik van de eerste voorjaarsstralen en de mooie oude huisjes rond het park van Rijssen. Dromend en hijgend van het rennen, zie ik een klein smal straatje. Ik wijk van mijn route af en loop letterlijk tegen een oud, leeg huisje aan. Voor diegene die mij (Selena) een beetje kennen, weten dat ik toch wel een beetje Funda verslaafd ben. Ik hoopte dat dit huisje toch wel snel op Funda zou belanden, dat zou wel super tof zijn!

De volgende ochtend tijdens mijn lunch, gaf ik een gil. Ik zag Tim al kijken, ‘wat nu weer..?!’ (hahaha ja toch, Tim?  :-p ) Het mooie oude huisje stond op Funda! Hoe tof! Tim werd snel enthousiast en samen raakten we in de praat van de mogelijkheden die het huis ons kan bieden. Ook zagen we veel karakteristieke details die we graag weer in ere terug willen brengen. Tim maakte snel een afspraak met de desbetreffende makelaar!

Twee dagen later kregen we een telefoontje, er was veel belangstelling en we mochten een kijkje nemen in het huisje. Binnen no-time stonden we in het huisje en mochten we de sfeer proeven. Wat een leuke uitstraling heeft dit huis en wat een toffe plek. Wij waren helemaal verkocht, het huis natuurlijk nog niet. :-p De makelaar gaf weer aan dat er veel belangstelling was en dat iedere belangstellende/kijker een bod mocht uitbrengen. Dit alles in een tijdsbestek van 1 week. Pfff nu kwam alles wel heel dichtbij… We keken wel rond naar leuke huisjes maar nog niet zo serieus.

We hebben een afspraak gemaakt bij een hypotheek adviseur in Rijssen, hij heeft ons de mogelijkheden laten zien en snel waren wij ervan overtuigt dat dit huisje een leuke optie is om ons klus-avontuur te beginnen. Ook de hypotheek adviseur gaf aan dat de mogelijkheden voor een hypotheek vrij goed waren. Nu werd het nog serieuzer..

In deze week hebben we veel gebeden en de Here gevraagd wat Hij toch allemaal voor ons in petto heeft. Wij willen zijn pad bewandelen. Al snel mochten wij een rust ervaren voor de keuze die we mochten maken. We hebben een bod uitgebracht.

Na een tijdje kregen wij een fantastische telefoontje: ons bod was geaccepteerd! 😀

 

 

 

One Comment Voeg uw reactie toe

 1. Annita Bonte schreef:

  Hey lieve mensen
  Wat een klus,maar wat zal het mooi worden….
  Wel ontzettend leuk om zo mee te kunnen kijken;-)
  Ben erg benieuwd naar het vervolg……
  Want als we op wo.samen werken gaat het eigenlijk alleen maar over werk;-(
  Dus dit is genieten…….

  Liefs,
  Annita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *