Eigen haard is GOUD waard!

Even een kleine update over onze bezigheden van afgelopen week.

Henk en Tim zijn erg druk bezig geweest met alle voorbereidingen voor de kachelpijp. We krijgen een dubbelwandige pijp door de schoorsteen en via de slaapkamer naar de woonkamer. Vandaag is het grootste gedeelte van de pijp geplaatst. Ondanks de enorme warmte zijn er veel klusjes vandaag uitgevoerd. Erg leuk om deze vooruitgang na een lange werkdag te zien.

Afgelopen week hebben we de voorste slaapkamer opnieuw in de saus gezet. Ook hebben we het grootste gedeelte van de achterste slaapkamer geverfd. De kastdeuren hebben hun eerste laag verf ook al gekregen.

Ook hebben we samen veel voorbereidingen getroffen voor de CV. Afgelopen vrijdag heeft Tim een dag vrij genomen om onze Installateur te helpen. De CV is geplaatst en er zijn koppelingen voor de verwarming aangelegd.

Vanmorgen onze camera maar eens uit de kelder gevist… 😛

DSC_0038 DSC_0042

DSC_0054 DSC_0056 DSC_0058DSC_0051

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *