Kijken en vergelijken bij de buren…

Vanmorgen samen vroeg begonnen. Om 7 uur stonden we samen met beide benen buiten ons bed. Weer een zaterdag vol met allerlei klussen!

Vanmorgen kregen we bezoek van onze naaste buurtjes. Erg leuk om hun reacties en vergelijkingen van hun eigen huisje te horen. Ook werden we uitgenodigd voor een kijkje in hun huisje. Wat gaaf en leuk om dit te zien. 😀

Deze week hebben we ook een kopie van de blauwdruk (bouwtekening) opgehaald. Erg gaaf om de oude tekening te bekijken en de verschillen met NU te bekijken. Er is in de loop der jaren veel veranderd. Leuke aanpassingen en minder mooie aanpassingen die we liever niet hebben… 😛

image4

Vandaag weer van alles gedaan! Onder andere de kastdeuren geverfd en de houten vloer geschuurd. De beide heren zijn ook erg druk geweest met het brandwerend aftimmeren van de schoorsteen en het verleggen van kabels. We maken inmiddels in de grote slaapkamer, ook GROTE stappen.  🙂

image1 image2 image3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *