Oh… Sunday!

on

De zondagen zijn vaste rustdagen zodat we na zo’n week klussen en werken onze rust kunnen nemen. Vaak is de zondagavond een mooi tijdstip om deze blog even bij te werken.

Een kleine update… De bovenverdieping is bijna gereed. De deuren, kozijnen, plafonds staan allemaal in de lak. De hangkast is gereed voor onze stapels kleding en de eerste rolgordijnen hebben hun plekje gekregen. We hebben mooie licht grijze rolgordijnen gekocht en jaaa… met KORTING! Daar hou ik van. 😀image2image1

De houten vloer in de gang en het laatste (kleinste) slaapkamertje gaan we deze week schilderen en dan kunnen we deze aflakken. Ook onze kleine inloopkast gaan we sausen en schilderen. Dan zijn we boven klaar. 😀

Onze lieve schoonmoeder Ina heeft afgelopen week de slaapkamers stofvrij gemaakt hierdoor wordt het iets huiselijker. Ook hebben enkele meubels en kleine accessoires hun plekje gekregen.

Helaas hadden we afgeloimage3pen week ook pech… Een wolkbreuk heeft onze kelder over laten lopen en hierdoor stond de kelder onder water. Om precies te zijn 30 cm. Bijna de hele inboedel had zijn plekje gekregen in de kelder, helaas kwam alles letterlijk en figuurlijk boven water drijven. We hebben veel schade… 🙁 (gelukkig zijn we verzekerd!) Afgelopen zaterdag gelijk mooie stellingen laten plaatsen zodat nu alles lekker hoog staat. Ook kon ik gelijk de hele boel organiseren en weet ik na de verhuizing het meeste weer te vinden. 😉image4

Nu snel relaxen en de beentjes omhoog! Fijne zondagavond allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *