Tijd voor een up-date!

Lieve vrienden/familie,

Het heeft even geduurd maar hier zijn we weer… Na veel klusavonden en een drukke tijd qua werk etc. hebben wij even niet de tijd gevonden om jullie via deze blogg op de hoogte te houden. Dus het is nu tijd voor een flinke up-date zodat jullie weer op de hoogte zijn van ons klushuisje. Inmiddels is de bovenverdieping helemaal klaar. Er missen nog wat deurkrukken en wat kleine details. fullsizerenderHet meeste schilderwerk is achter de rug. De slaapkamers hebben allemaal hun eigen kleurtje gekregen, dit was ook wel nodig aangezien we veel licht in de kamers hebben en onze ogen soms zeer deden van het WIT! 😉

20160823_191630canon-eos-6d-bewerkt-2Langzaam werken we naar de benedenverdieping toe. Inmiddels ben ik (selena) begonnen aan de gang/trap. Dit bestaat uit heel veel verfkrabben en schuren, echt een prutswerkje! 🙁 Binnenkort ga ik een deel van de gang helemaal wit schilderen. De trap wordt waarschijnlijk donkergrijs. Het is nogal lastig om hier een kleur voor te bedenken aangezien we een granieten vloer hebben. Tim is begonnen met de elektra van de benedenverdieping. De voorkamer is bijna voorzien van nieuwe elektra.

 

Eigenlijk hadden we besloten om in onze vakantie een time-out te nemen wat betreftimg_4120 ons klushuisje. Helaas is dit een klein beetje mislukt… :-p Al snel waren we onze rommelige voortuin zat en zijn we samen begonnen om deze te ordenenen. De vorige eigenaar had allemaal plastic buizen in de grond gezet als een soort van afrastering om de plantjes. Ook lag er door de gehele tuin grind. We hebben alle buizen verwijderd en het grind gespoeld. In totaal waren we hier 2 volle dagen mee bezig. Onze rug was na dit tuin-avontuur helemaal versleten…. we waren toe aan een paar dagen vakantie! :-d Na veel werken konden we genieten van een strakke voortuin. Binnenkort komen er twee lindebomen en een paar extra hortensia’s, dan is hij pas echt klaar! 😉

 

Tijdens onze vakantie hebben we heerlijk genoten van mooi weer, elke dag zon en een heerlijk tempratuurtje! Voor de zomerseavonden hebben we een mooie lichtsnoer opgehangen. img_4136Erg gezellig met vrienden borrelen op ons terrasje.

img_4134

 

Twee weken ‘relaxt’ vakantie vieren in een klushuis is eigenlijk onmogelijk… Overal waar je kijkt zie je nog werk. Na een paar dagen kwamen we tot het besluit om er toch maar even tussenuit te gaan. Een paar dagen genieten op Vlieland! We zijn heerlijk tot rust gekomen en hebben tijd voor elkaar genomen!

1

 

Na onze vakantie hadden we weer nieuwe energie en frisse ideeën voor ons huisje. Al snel hebben Ruth (goede vriendin) en ik een toffe tekening voor de keuken getekend. We kregen op deze manier alles in kaart qua wensen en de beste indeling voor de keuken en woonkamer. Erg leuk om hier mee bezig te zijn. 🙂

img_4432

img_4431

img_4593Vakantie voorbij en weer aan de klus! Samen zijn we de eerste maandag, na onze vakantie weer begonnen. Ik schuren en krabben van de gang/trap en Tim aan de slag met de elektra.

img_4656

De afgelopen weken waren Tim en Henk bezig met de dakkapellen, samen hebben zij deze geïsoleerd en hebben zij deze opnieuw bedekt met EPDM. Binnenkort de dakkapellen opnieuw schilderen en worden de ruiten vervangen voor dubbel-glas, ook komen de ouderwetse roedes weer terug in het venster. We zijn erg nieuwsgierig hoe dit allemaal vorm gaat krijgen.

Zoals ik al beschreef in deze blogg krijgt de bovenverdieping al een gezellig sfeertje en is dit onze leefruimte. Ben je nieuwsgierig..? Binnenkort zet ik een paar fotos online!

img_4609

Zoals je kunt zien > De eerste planten hebben hun intrek genomen aan de smittenbelt 24 te Rijssen! Gezellig! :-d

Zo dit was een kleine up-date van de afgelopen maanden! Tot gauw! Liefs!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *