Kerkvloer krijgt functie als plafond.

Het is december, een koude maand waarbij je zeker lekkere warme handschoenen kunt gebruiken. We zijn een tijdje geleden beneden al begonnen met het aanleggen van de electra, dit is best veel werk aangezien we alles gaan vervangen. Alle stopcontacten en schakelaars krijgen een nieuwe plek. Gelukkig weet Tim hier alles van en is hij hier erg druk mee.

De afgelopen weken was ik op zoek naar een houtenvloer die we namelijk kunnen gebruiken voor ons nieuwe plafond voor de woonkamer en keuken. Zo kunnen we het plafond isoleren en werken we alle electra weg. Na een tijdje zoeken had ik een planken vloer gevonden in deventer. Een echte houten vloer van een oude kerk. Echt super tof, een vloer die zeker een verhaal met zich mee draagt. Dat vind ik wel wat. We hebben gelijk 120m2 opgekocht zodat we genoeg hebben voor het gehele plafond.

Tim en een paar vrienden zijn op een zaterdagochtend vroeg begonnen om de vloer te verwijderen. Ze hadden wel lol in zo’n grote kerk. Stiekem naar de klokken en een paar tonen op het orgel.. :-p IMG_5499IMG_5498IMG_5505IMG_5504

 

 

 

 

 

 

 

 

De vloer heeft tijdelijk een nieuw plekje gekregen in onze garage. IMG_5502Binnenkort kunnen we dan eindelijk beginnen aan onze nieuwe plafond. Wij zijn benieuwd!

Oowja, ik ben ook al een heel eind gekomen met ons grote schilderproject, de trap! 🙂

IMG_5271

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *