Vintage it is!

Zoals velen van jullie weten houden wij van oude spullen die een verhaal of historie hebben. vandaar zo’n oud huisje! :-p

Ik (Selena) vind het daarom geweldig om rommelmarkten of kringloopjes te bezoeken.  Oude dekens of oude tapijten, potten, servies, lampen, alles is welkom.IMG_5987

Inmiddels hebben wij de bovenverdieping gezellig aangekleed en voelen wij ons daar helemaal thuis. 1 grote slaapkamer heeft een tijdelijke functie als woonkamer. De grootste kamer is natuurlijk onze slaapkamer, de kleinste heeft momenteel een functie als zitkamer, we hebben een vintage bureau ingericht als koffie/thee tafel. Over de gehele bovenverdieping vind je oude tapijten voor en gezellig sfeertje en warme voeten.

IMG_5729IMG_5732IMG_5988

Na heel lang zoeken heb ik eindelijk een retro deken gevonden die perfect bij de kleuren in onze slaapkamer past. Ook hebben we ons eerste boekenkast op het kleine slaapkamertje gerealiseerd met oude planken. De achterwand heeft een mooie groene tint gekregen. boekenkast

Wij zijn momenteel helemaal gewend om boven te leven, we zitten amper in onze keuken maar genieten van ons knusse appartementje in ons eigen huisje.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *