Nieuw plafond!

Na heel veel oude planken gronden en balkjes vast boren konden de mannen vandaag een begin maken aan het houten plafond in de voorkamer. De geschilderde plankjes kregen de juiste afmeting, de isolatie werd tussen de balken gevoegd en daarna kon het geniet beginnen, plank voor plank.IMG_6111

Gelukkig is mijn vader erg goed in millimeter werk!

IMG_6109IMG_6106

De kachel stond heerlijk te branden waardoor we een aangename temperatuur hadden op de gehele benedenverdieping, heerlijk.

Helaas hadden we nog een kleine tegenslag, Tim heeft perongeluk een waterleiding geraakt waardoor we plotseling een waterfontein hadden, even balen maar gelukkig was de installateur er in een ogenblik en was het zo opgelost. Gelukkig maar!

Verder was het een super leuke klusdag! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *