Studenten woonkamer

Tijdens onze verbouwing genieten we van een klein woonkamertje op één van onze slaapkamers boven. We hebben het gezellig gemaakt met een knusse hangbank, oude kastjes van de kringloop en een tof oud Perzisch tapijt. Inmiddels genieten we al een jaar van deze mini woonkamer. Wanneer de verbouwing beneden klaar is, wordt het wel even wennen aan al die ruimte. 

Ach ik ben nooit op kamers gaan wonen tijdens mijn studie, op deze manier heb ik toch een beetje mijn eigen studentenkamer. ?  Ook zijn vrienden en familie onze bovenwoning al helemaal gewend, iedereen loopt gastvrij naar boven om een kopje koffie te drinken. 


In onze woonkamer staat een klein glazen bakje, hierin leggen we de leukste vondsten, die we hebben gevonden tijdens onze verbouwing. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *