Zaterdag = klusdag! 

En vandaag was het weer zo ver… zaterdag > klusdag! 

We krijgen vaak de vraag; ben je dat klussen niet zat? Nee, absoluut niet. Elke zaterdag beginnen we fris en fruitig aan een nieuwe klusdag! Natuurlijk zou het fijn zijn om zaterdags uit te slapen, maar helaas zit dat er voorlopig nog niet in. 

Zo ook vandaag… We zijn vanmorgen vroeg begonnen met het slopen van de oude keuken, hij mocht er vandaag eindelijk uit! Yes! 

Gelukkig kregen we extra hulp van twee sterke mannen! 

Na het slopen van de keuken werden de oude tegeltjes verwijdert. Er zijn een paar mooie hele vanaf gekomen. Natuurlijk hebben we twee mooie als souvenir bewaart. 

Ook mijn vader was weer van de partij. Samen met Tim zijn ze bezig geweest met de ijzeren balk tussen de aanbouw en het huis. 


Tussendoor heb ik onze nieuwe deur geschuurd en geplamuurd. We hebben gekozen voor een oude deur uit de jaren 20 met kleine ruitjes. Hieronder een fototje van de mooie deur. Ik ben helemaal blij! 


Zo dat was weer een flinke klusdag! We hebben samen nog even de planning bekeken en de druk moet flink opgevoerd worden gezien onze strakke planning. Tja, dat wordt avond en nachtwerk. ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *