Nieuwe muur en plafond! 

Afgelopen zaterdag was het weer zo ver… Zaterdag > klusdag! Samen zijn we bezig geweest met een nieuwe muur. Er zat namelijk een klein verschil in de diepte van de nieuwbouw muur en de bestaande tussenmuur met de buren. Om dit verschil weg te halen is er een voorzet wand gekomen. Ook is het plafond in de aanbouw vernieuwd en aangepast. Hieronder enkele foto’s! Inmiddels zitten de plafond platen er al in. 

Ook het onzichtbare werk zoals alle electra, heeft Tim afgelopen week gefixt! Het is een topper! ??

Na al het schroeven kon ik mijn favoriete maatje ‘de schilderskwast’ er weer bij pakken! Het was tijd om weer een deel van het houten plafond te schilderen. 

Ondertussen werden we door lieve Ruth verwend met echte bakkers kozakken. Ooow wat een lekkere traktatie tijdens een lange klusdag! 

Bij het schrijven van deze blogg kan ik wel oordopjes gebruiken. De jongens maken een klein begin aan het verwijderen van de beton vloer in de voorkamer. We krijgen over de gehele beneden verdieping vloerverwarming. Hierdoor moeten we de oude vloer verwijderen. Een zwaar klusje! Mannen, jullie zijn toppers! Het begin is er, zaterdag weer verder! 


Beneden mag het dan wel een puinhoop zijn… Boven is het knus en gezellig. Inmiddels een nieuwe kringloop vondst in huis genomen. ? Een super retro tafeltje. Momenteel een leuk item voor de slaapkamer. 

Ik kan niet wachten totdat we de gehele beneden verdieping kunnen inrichten en stylen! Langzaam wordt ik de bouwstof wel zat! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *