Vakmanschap

Zaterdag werdt het oude raam voorzien van mooie oude tuindeuren. Vroeger zaten er in de achterkamer mooie tuindeuren na de tuin, helaas heeft de vorige bewoner deze verwijderd voor een groot raam. Natuurlijk willen weer mooie tuindeuren realiseren zodat we een mooie doorgang hebben van de eettafel naar de tuin. Hmm bij het schrijven van deze zin heb ik al zin in de volgende zomer! 

We hebben lange tijd gezocht naar passende deuren, het formaat wat wij nodig hadden was erg zeldzaam en bijna niet te vinden. Nieuw kosten ze een fortuin dus is een speurtocht op marktplaats zeker de moeite waard. Na een tijdje zoeken hebben we ze opgehaald voor €75. De deuren waren nog in een prima staat, helaas mist er 2 cm in de lengte. Gelukkig kon mijn vader met zijn vakmanschap en vele ervaring deze gemakkelijk aanpassen, en kunnen we nu genieten van hele mooie tuindeuren! Inmiddels heb ik ze net gegrond en ogen ze mooi wit! Volgend voorjaar wordt ga ik ze lakken! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *