Wij zijn Tim & Selena van Dijk

Hoi hoi, wij zijn Tim en Selena van Dijk!

Wie is Tim? IMG_2876_20150508_123709

Hoi, ik ben Tim en woon al ruime tijd in Rijssen. Het was altijd al mijn droom om een eigen huis te verbouwen. De verschillende klussen die er gebeuren moeten en de uitdaging die hier achter schuilt zijn punten waar ik enthousiast van wordt. Naast de verbouwing heb ik natuurlijk ook hobby’s buitenom het klussen. Ik hou van relaxen, heerlijk op de bank een serie kijken of een goede film. Ook hou ik van lekker koken, elke avond probeer ik een lekker gerecht voor mijn vrouw klaar te maken (toch Seleen :-p). Wanneer ik veel tijd over heb (wat momenteel niet echt gebeurd..) probeer ik allerlei recepten uit om zo ervaring rond het koken/bakken op te doen. Momenteel ben ik ook erg actief in onze kerk, tienerwerk, geluid en het technische team zijn bezigheden waar ik altijd klaar voor sta. Om soms mijn energie kwijt te kunnen, stap ik op mijn wielrenfiets of ga ik een eind hardlopen. Tegenwoordig kan ik al mijn energie wel kwijt in het klussen. :-p

Nu zou je wel denken, heeft hij naast al die bovenstaande activiteiten en bezigheden ook nog tijd om te werken?! Hahah ja dat hoort er ook bij… Ik werk als Electrical Engineer.

Mijn klus kwaliteiten: Ik hou mij het liefst bezig met de electra, installatie cv etc.

Wie is Selena? IMG_9451_20150817_151426

Hoi Hoi, ik ben Selena en kom uit Den Ham, geboren en getogen.  Sinds 2 jaar woon ik nu ook in Rijssen, hier voel ik mij al helemaal thuis. Het is ook altijd mijn droom geweest om mijn handen uit de mauwen te steken voor een oud huis. Al jaren droom ik weg bij die leuke afleveringen over klussen in je eigen huis, zoals VT-wonen enzo. Ook spiek ik af en toe bij ‘Help, mijn man is klusser’, ik hoop ik hier natuurlijk noooooit aan mee te doen maar je kunt er wel veel uit leren en het is natuurlijk leuk om na die puinhoop te kijken. Nu zit ik er zelf in.. 😮  Nu begin ik gelijk over het klussen, naast het klussen heb ik ook hobby’s en een normaal leven.. 🙂 Ik werk momenteel als Persoonlijk begeleider bij een ouderen verzorgingstehuis. Ik zorg voor de activiteiten die aansluiten op het begeleidingsplan van de cliënt. Ook werk ik als verkoopster en doe ik de etalage bij een kledingwinkel in Rijssen, VIF jeans. Dit laatste is iets waarbij ik mijn creatieve talent kan uiten. Ik vind het namelijk heerlijk om lekker creatief aan de slag te kunnen, in huis of op mijn werk. Creatief, organiseren zijn twee steekwoorden die bij mij passen. Naast het klussen heb ik ook hobby’s, stylen, lezen, tuinieren etc. Ook vind ik het super leuk om kringloop winkeltjes langs te gaan samen met een vriendin. Echt een geniet momentje! 🙂

Mijn klus kwaliteiten: Laat mij maar verven/sauzen en kleine klusjes uitvoeren, dan zit ik op mijn plek.

Wie zijn WIJ?

Samen zijn wij op 1 mei 2015 getrouwd. We hebben elkaar leren kennen in de kerk en vanuit daar zijn de afspraakjes begonnen. Inmiddels zijn we al weer een hele poos bij elkaar en samen getrouwd. Wij passen met onze kwaliteiten erg goed bij elkaar, ook zijn we beide rustig en denken we over veel dingen na. We vullen elkaar aan en remmen elkaar af waar het nodig is. Samen eropuit, vakanties, uiteten, zijn dingen waar we samen van genieten.

Wat zeker een ‘must’ is bij het kopen van een oud huis is om door de oudheid/lelijkheid te kijken, dit kunnen we beide erg goed. We proberen een andere bril op te zetten zodat we een doel hebben hoe alles eruit mag zien en hoe het mag worden. We zijn na ons trouwen in een luxe appartementen complex gaan wonen midden in het centrum. Hier hebben we genoten van een tof appartement waar we erg dankbaar voor zijn. Nu kregen we een mooi huisje cadeau van onze lieve Heer, waar we hem ontzettend dankbaar voor zijn.

Zoals je misschien weet geloven wij samen in onze lieve God en zijn zoon Jezus. Wij zien dit huisje als een cadeau van hem waar wij met z’n twee aan mogen werken. Soms kunnen de klussen misschien te veel worden of loopt het niet zoals wij gedacht hebben, vooral in deze periodes bidden wij naar God of hij ons wil helpen wanneer we er zelf niet uit komen. Samen met Hem is alles mogelijk!

As for me and my house we will serve the Lord ~ Joshua 24:15

Onze BLOGG > Deze blog gaat over onze verbouwing van de Smittenbelt 24 te Rijssen.

Wij zullen proberen om van elk project van onze verbouwing een nieuwe update te plaatsen. Ben je benieuwd hoe de verbouwing vordert? Volg deze blog dan!